Filme

“See Hear Love” (2023) – ” Iti simt dragostea”

Loading

Vezi Hear Love の公式さん | iubita lui ♡山下智久 din 2006Chiar daca este dificil, traieste… !
Atunci cand ti-e greu , zambeste …!
Iubirea poate salva vieti…!
Toate aceste replici devin lectii ce rezuma naratiunea .
Filmul romantic japonez-coreean „See Hear Love” are un subiect creat de popular autor de manga coreean, NASTY CAT (pseudonimul lui Go Yeong-hun).
Nu voi da amanunte despre subiectul filmului ,consider ca merita vazut , este un film dragut/dramatic , care te manipuleaza emotional.
Pentru ca protagonistii au dat dovada de inalt profesionalism , voi mentiona cateva informatii despre cei care au facut posibila /credibila naratiunea, cat si impresiile lasate in urmatoarele vizualizari.
– Tomohisa Yamashita  – personajul principal masculin – 38 de ani ,actor de televiziune ,cantaret, actor de film,compozitor , dansator.
Tomohisa cu o cariera in actorie in strainatate, a jucat pentru prima data dupa multi ani , intr-un film romantic cu rolul artistului manga „Shinji”.
El a spus ca a intervievat in mod special persoane cu deficiente de vedere, ca sa experimenteze disperarea nevazatorilor si conditiile lor de viata. A incearcat sa traiasca cu ochii legati acasa, pentru a intelege mai bine starea de spirit a lui Shinji.
                         山下智久、映画『VEZI AUZI IUBIRE』ロングインタビュー 役作りや監督業、そし業、そし業、そしつ恫恭しる - ぴあ映画
– Yuko Araki  – 29 de ani , da viata personajului feminin, Aida Hibiki, o fata care sa nascut surda si cu deficiente de vorbire , dar totusi optimista, vesela …aduce mereu energie pozitiva celor din jur.
Yuko Araki, este o tanara actrita care a castigat popularitate in ultimii ani. Ea a spus ca a fost primul rol in care actioneaza ca o persoana cu deficiente de auz.

A muncit din greu pentru a invata de la profesori limbajul semnelor, asa incat rolul interpretat sa fie cat mai natural/realist posibil. Si-a dorit ca oamenii cu adevarat surzi , sa nu se simta inconfortabil.

Vezi Hear Love (2023) - IMDb
– Regizorul de film John H. Lee
– 51 de ani (regizor de film si scenarist sud-coreean) a studiat cinematografia la Universitatea din New York. Desi realizeaza filme de genuri diferite de fiecare data, talentul sau de regizor, sic si senzual, strabate toate lucrarile sale. Este cunoscut drept unul dintre cei mai internaționali regizori din Coreea.
In filmul “See Hear Love” infatiseaza singuratatea interioara a personajelor si creeaza in acelasi timp o atmosfera romantica.
– Mesajul proiect , are rolul de a incuraja persoane cu diferite dizabilitati, sa se intalneasca , sa se indragosteasca, sa iubeasca….un mesaj sensibil asociat cu poezia “Lumina ochilor de-mi stingi “ de Rainer Maria Rilke : “Lumina ochilor
de- mi stingi: te pot vedea
Urechile de mi le-astupi: te-aud in mine,
Fara picioare pot merge catre tine,
Si fara gura, te pot implora.
Frange-mi bratele,
Te pot cuprinde cu inima ca si cu o mana,
Opreste-mi inima si creieru-mi va bate,
Iar de-mi arunci in creier foc,
In sange te-oi purta mereu.”

VEZI AUDI IUBIRE 1】山下智久《看不見》落下男兒淚新木優子曝壓抑性格玩狗解憂
Vizionare p lacuta !

Leave a Reply