Articole & Recenzii,  Seriale

She and Her Perfect Husband (2022) / Ea și soțul ei perfect

Loading

She and Her Perfect Husband iuu.org.tr
She and Her Perfect Husband (Ea si sotul ei perfect) , in opinia mea :
Ce mi-a placut :
 Protagoniștii… prestata lor, chimia , actoria lor, personajele interpretate s-au mulat perfect pe profesionalismul lor. Nu sunt un fan al dramelor in care ea este noona, insa , din moment ce fizicul actorilor nu evidentiaza diferenta varstei reale , fac abstractie de acest capitol si ma concentrez pe subiect si aptitudini. Actrita Yang Mi arată bine langa Xu Kai cu tunsoarea lui de băiat bun…visator.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane
– Intriga… antagonismul personajelor, atrage…
Femeia ambitioasa dependenta de munca si barbatul care sta acasa grijuliu… modul in care ei se urasc mai intai, apoi se tolereaza, admira, apreciaza, incheie un contract de casatorie fals, cu scop avantajos de ambele parti… in cele din urma ajung sa dezvolte sentimente real profunde, dezvoltand o relatie placuta de urmarit.
– Povestea de fundal …nu este doar romantica, reda in paralel modul in care cele doua personaje isi schimba perspectivele in viata , lucrand cu bagajele din trecut. Exista multe probleme reale care sunt abordate in aceasta serie: 1. Intre etica si profesie, pe care o alegeti? 2. Concurenta intr-un mediu corporativ si modul in care diferiti oameni supravietuiesc in acel mediu. 3. Faptul ca si in lumea moderna de astazi, femeile sunt inca tratate diferit intr-un mediu profesional. Preferinta de gen atunci cand vine vorba de angajare, este (inca) foarte reala. Majoritatea episoadelor redau diferite cazuri juridice.
– Din punct de vedere romantic, este o drama cu destul de multe scene incarcate de dragalasenie si romantism. In mod surprinzator, chimia personajelor principale este in afara topurilor. Intreaga relatie s-a desfasurat foarte bine pe tot parcursul dramei. Modul in care Qin Shi (Yang Mi) si Yang Hua ( Xu Kai ) comunica unul cu celalalt si ratiunea dialogurilor, lasa simtia cantitatea de incredere reciproca.
O poveste de dragoste care are sens.

Nu este o drama pentru toata lumea , iti trebuie rabdare sa intelegi sensul dialogurilor care de cele mai multe ori tin de realitate si aplicarea legilor.
Daca va plac dramele care au verticalitate in dialoguri si care au corespondent in realitate, atunci dati curs dramei . Dacă preferati dramele in care primeaza dragostea și nu va plac dramele centrate pe afaceri, aceasta nu este drama potrivita.
Doua citate cu ratiune din multe altele existente :
O FEMEIE nu ar trebui sa fie neaparat puternica . Fie ca esti o femeie puternica sau o casnica cu norma intreaga , este doar o identitate. O femeie este in primul rand o persoana . In orice relatie , ea nu trebuie sa renunte la ea insasi, mai ales intre sot si sotie. Niciunul nu ar trebui sa devina complicele celeilalte persoane . Daca ai renuntat la tine , te pui pe locul doi , atunci , cine te va mai iubi cu adevarat si te va respecta ?”
CORECTITUDINEA in societate , nu este datoria unei singure persoane. Dar, atat timp cat cineva crede si actioneaza in consecinta, este un progres urias. Este dificil pentru unii oameni sa persiste in a face ceea ce ei cred ca este corect .”
VIZIONARE PLACUTA ! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *